Edullisella seitsemän päivän sähköpostikurssilla saat selkeät ohjeet perheesi ruokailutottumusten arviointiin.

Lisäksi kokoat listan uusista tavoista, jotka voit tuoda arkeesi vähitellen kurssin jälkeen.

Näin pystyt muuttamaan perheesi ruokavalion tutkitusti terveellisempään suuntaan vähitellen ja pysyvästi. Olen varma, että saat kurssilla uusia vinkkejä ja neuvoja tilanteeseesi.

-Tai saat kaikki rahasi takaisin!

Tiedän tarkalleen missä tilanteessa olet. Tiedät, että perheesi ruokavalio ei suinkaan ole paras mahdollinen, mutta muutos parempaan tuntuu liian työläältä. Etkä ole myöskään ihan varma, miten muutos käytännössä toteutettaisiin.

 

Saattaa olla, että et tunnista, mitkä asiat perheesi ruokavaliossa ovat hyvin ja mitkä eivät. Muutos on vaikeaa, jos ei ole selvää suuntaa, johon lähteä.

 

Seitsemän päivän sähköpostikurssin aikana tulet ohjeistetusti käymään läpi perheesi ruokakaapit ja -laatikot, ja saat selkeän kuvan siitä, mihin asioihin olisi hyvä saada muutos.

 

Kurssin jälkeen sinulla on kädessäsi lista uusista tavoista, jotka voit tuoda perheesi arkeen yksi kerrallaan. Näin saat perheesi ruokavalion muuttumaan oikeaan suuntaan vähitellen, mutta pysyvästi.

Olen Pilvi Saaristo, ravitsemusasiantuntija, äiti ja yrittäjä, jonka sydämen työ on auttaa lapsiperheitä syömään paremmin. Monien lasten ruokavaliossa on selvästi parantamisen varaa, ja usein ainoa keino terveellisempään ruokavalioon on muuttaa kotona tarjottavan ruoan laatua.

 

Monet lapsille brändätyt elintarvikkeet ovat täynnä sokeria ja muita nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja. Jos lapset tottuvat, että kaikki välipalat muroista vanukkaisiin maistuvat makealle, on tottumuksia vaikea muuttaa enää aikuisiässä. Sokerin tuomat terveyshaitat ovat kuitenkin hyvin tiedossa.

 

Ruokavalio ei valitettavasti korjaannu vain sokerin poisjättämisellä, vaan huomio täytyy aina kiinnittää ruokavalion kokonaisuuteen.

 

Tämä on usein se vaikein kohta, jossa monet epäonnistuvat ilman ohjeita. Siksi olen kehittänyt tämän sähköpostikurssin, jotta sinä saat ohjeillani selkeän kokonaiskäsityksen perheesi ruokailutottumuksista, ja saat selkeät askeleet niiden muuttamiseen.

Tämän kurssin aikana tulet oppimaan mm.:

·        Mitä perheessänne oikeasti syödään?

·        Mitkä elintarvikkeet on syytä kerätä ns. herkkuhyllylle, josta niitä haetaan ja syödään vain kohtuudella silloin tällöin?

·        Ovatko pääaterianne oikeasti riittävän vaihtelevia ja monipuolisia?

·        Millaisilla tavoilla voit varmistaa, että perheesi syö riittävästi vihanneksia, juureksia, marjoja ja hedelmiä?

·        Minkä verran viljatuotteita tulisi syödä ja voiko leipä korvata aterian?

·        Löytyykö palkokasveja lautaselta?

·        Pitääkö maitoa juoda?

·        Millaista rasvaa perheesi olisi hyvä syödä päivittäin/viikoittain?

Kurssin tehtävien avulla kokoat itsellesi listan fiksuista ruokaan liittyvistä tavoista, joiden avulla pääset muuttamaan perheesi ruokailut pysyvästi terveellisiksi omassa tahdissasi kurssin jälkeen.

En siis lupaa sinulle, että muutat perheesi ruokailutottumukset viikossa, mutta viikon aikana voit hyvin saada kokonaiskäsityksen siitä, mihin tapoihin on saatava muutos.

Pelkkä tieto ei kuitenkaan auta. Sinun on tuotava tieto mukanasi omaan keittiöön ja tarkasteltava nykytilannettasi rehellisesti. Sinun on ensin nähtävä, mitä teet nyt, jotta pystyt näkemään, millainen muutos sinulla on edessäsi.

Kurssi hinta ei päätä huimaa. Kurssi maksaa sinulle vain 14,90 euroa, jotta osallistuminen ei voi kenelläkään olla hinnasta kiinni!

Aion pitää tämän kurssin hinnan alhaisena, jotta kynnys elintapojen muuttamiseen olisi mahdollisimman matala kaikille. Aloita muutos tänään, niin sinulla on jo viikon päästä selkeät ohjeet, joilla lähteä tekemään muutoksia perheesi ruokavalioon.

Kurssi säilyy sähköpostissasi vaikka loputtomiin, joten voit aina palata tehtävien pariin, jos jotain tietoa on päässyt unohtumaan.

Olen varma, että tehtyäsi kurssin tehtävät olet saanut arvokasta tietoa, jonka pystyt laittamaan heti käytäntöön. Kurssin aikana kokoamasi lista uusista tavoista antaa sinulle selkeät ohjeet, miten lähdet muuttamaan perheesi ruokavaliota oikeaan suuntaan.

Mitä voit hävitä, jos hankit kurssin?

Et mitään!

Koska luotan kurssiini ja sen antamaan apuun, tarjoan sinulle

14 päivän 100 % rahat takaisin takuun

Mikäli kahden viikon kuluessa kurssin ostamisesta koet, ettei kurssi ole antanut sinulle mitään uutta tietoa ravinnosta, lähetä minulle sähköpostia, niin palautan sinulle kaikki rahasi. Tyytyväinen asiakas on minulle aina ykköstavoite.

Kyllä, haluan päästä alkuun perheeni ruokailutottumusten muuttamisessa terveellisemmiksi!

Kurssi maksaa sinulle vain 14,90 €. Tule mukaan heti!